Véronique Polet - Linked-in
Véronique Polet
+32 476 833 043
Developing peaple - Boosting performance

Operationele oplossingen op het vlak van HR Interim Management, Change Management en Executive Coaching

 

U wilt uw organisatie laten evolueren, het beste halen uit uw teams of uw doeltreffendheid vergroten? Waarom richt u zich dan niet tot een externe professional die u zal laten meegenieten van een schat aan expertise?

 

Een beroep doen op een Interim Manager is een tijdelijke, onmiddellijk inzetbare oplossing waardoor u:

- tijd wint > geen aanwervingsprocedure

- geld wint > geen kosten verbonden aan een klassieke arbeidsovereenkomst

- aan doeltreffendheid wint > concrete resultaten die merkbaar zijn op lange termijn!

 

Véronique Polet is HR Interim Manager en professionele coach op het vlak van verkoop en operationeel beheer. Ze kan bogen op 25 jaar solide ervaring, zowel in KMO’s als in grote internationale groepen. Vanuit die expertise reikt ze de bedrijven die haar hulp inroepen resultaatgerichte oplossingen aan.

 

 

Change Management

Véronique Polet begrijpt uw strategische beslissingen uitermate snel en kan ze bijgevolg meteen laten aanvaarden en toepassen door uw voltallige personeel, ook in crisissituaties.

Change management ►

 

HR Interim Management

Uw organisatie krijgt tijdens haar levensduur vaak te maken met veranderingen, soms zelfs zeer ingrijpende veranderingen. Als HR Interim Manager past Véronique Polet zich snel aan uw situatie aan en kijkt ze met een onafhankelijke en frisse blik naar uw uitdagingen.

Interim management ►

 

Executive Coaching

Véronique Polet begeleidt bedrijfsleiders en directieteams om hun professionele prestaties snel te ontwikkelen en de efficiëntie van hun organisatie te verhogen.

Executive management ►