Véronique Polet - Linked-in
Véronique Polet
+32 476 833 043

27-08-2013 - Voortdurend in opleiding voor een optimale dienstverlening!

Als Interim en Change Manager is het noodzakelijk om voortdurend mijn vaardigheden up-to-date te houden. Daarom volg ik regelmatig gespecialiseerde opleidingen. Een kort overzicht van de meest recente:



  •     Mei 2013  “Competitive Strategy” (INSEAD, Fontainebleau): via klassieke en minder klassieke bedrijfsmodellen, business cases en succesverhalen van gerenommeerde bedrijven heb ik mijn kennis van de bestaande strategieën verdiept. Doelstelling: bedrijfsleiders beter begeleiden bij het kiezen van strategieën en de verkooptactieken van de commerciële teams die ik coach verfijnen.
  •     Juni 2013  “Leading Strategic Change” (HEC, Parijs): methodische benadering van en brede visie op verandering, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen uitdagingen en doelstellingen, en praktische hulpmiddelen om om te gaan met verandering binnen verschillende groepen (medestanders, tegenstanders, neutrale partijen, enz.)
  •     April 2013  “Coaching d’équipes et de dirigeants” (Linkup Coaching, Parijs): technieken voor teamcoaching en vraagstellingstechnieken waarmee men leidinggevenden kan helpen hun performances te verbeteren.
  •     Opleidingen “DISC Consultant” en “Trainer”: classificatiemethode volgens 4 profielen/kleuren waarmee de communicatie kan worden aangepast aan de gesprekspartner om zo nog doeltreffender en efficiënter te werk te gaan. Zeer nuttig in het kader van mijn activiteiten op het vlak van Sales Team Coaching en Executive Coaching!

Allemaal bijkomende competenties waarvan uw organisatie vanaf nu kan profiteren!

Contact â–º