Véronique Polet - Linked-in
Véronique Polet
+32 476 833 043

Julie D’Aloia - BF Engineering sa

Alles begon in 2006 toen onze CEO ons kwam vertellen over een grote verandering, een nieuwe wind die de verkoopcijfers de hoogte in zou jagen en de commerciële dienst waar ik als commercieel assistente deel van uitmaakte nieuw leven zou inblazen.

Die nieuwe wind heette Véronique Polet, van Pégase Management Services. Ze had een heel programma voor ons samengesteld op basis van twee eenvoudige woorden: “orde” en “organisatie”.

Nadat we onze vragen, onze angst en zelfs onze stress van ons af hadden afgeschud, beslisten we allemaal om het spel voor de volle 100 % mee te spelen.

Dankzij jouw dagelijkse tussenkomst heeft ons commerciële team echt leren samenwerken. Iedereen kent nu zijn plaats en streeft slechts één doelstelling na: klantgericht verkopen voor het bedrijf. We hebben onze plaats geleerd (organigram) en we hebben elkaar zowel op professioneel (functieomschrijving) als op menselijk vlak leren kennen, met al onze kwaliteiten en gebreken.

Zo hebben we het uiterste uit onszelf leren halen door te proberen tijd te winnen en productiever te werk te gaan. En zoals iedereen weet: time is money.

Dankzij jouw oordeelkundig advies inzake administratie, beheer, business development en marketing is niet alleen de commerciële dienst, maar het hele bedrijf in positieve zin geëvolueerd. Het was voor elk van ons een ontzettend verrijkende ervaring! Jij hebt op een respectvolle manier naar ons geluisterd en ons constant gestimuleerd, ook in tijden waarin we alles in vraag begonnen te trekken.

Op persoonlijk vlak heeft je advies me geholpen om mijn prioriteiten beter te stellen, waardoor ik mijn tijd en planning nu beter kan indelen. Dankzij jouw ervaring en kennis heb ik de smaak van de cijfertjes te pakken, ook al omdat je me vertrouwd hebt gemaakt met de grondbeginselen van accountmanagement. Het behoeft geen betoog dat alle instructies in een gezellig kader werden gegeven, af en toe met een slappe lach tot gevolg. Maar het belangrijkste, je tips, werden allemaal zorgvuldig genoteerd.

Nu ik deze paar regeltjes neerpen bijvoorbeeld denk ik aan de Eiffeltoren en aan het wiel. Momenteel draait dat goed, hoewel het in het begin af en toe wat vierkant draaide.

Kort samengevat, de aanpak van Véronique Polet kenmerkt zich door haar beschikbaarheid en haar structuur die in alle omstandigheden rechtop blijft staan. En omdat ze al heel wat jaren in deze sector actief is, heeft ze een uitgebreid netwerk van contacten die ze maar al te graag met anderen deelt volgens hun behoeften.

Het doet me dan ook enorm veel plezier haar hyperprofessionele diensten te kunnen aanbevelen aan elk bedrijf dat zijn productiviteit wil verhogen, zijn imago wil verbeteren of zijn werknemers wil coachen.

Veel geluk in de toekomst!

Julie D’Aloia
BF Engineering sa