Véronique Polet - Linked-in
Véronique Polet
+32 476 833 043

Valérie Amand - Corporate Operating Manager Finance - Toshiba TEC Europe

Als Corporate Operating Manager Finance van het bedrijf Toshiba TEC Europe bevestig ik dat we sinds 2008 meermaals een beroep hebben gedaan op de diensten van mevrouw Véronique Polet voor diverse opdrachten in ons bedrijf in Brussel, maar ook in onze filialen in Frankrijk, Nederland en Engeland.

Dankzij haar deskundigheid, haar standvastigheid op het vlak van zowel de organisatie als het beheer van de projecten, haar snelheid van uitvoering, haar coördinatievermogen en haar uitzonderlijke communicatie- en luistervaardigheden hebben we de verschillende projecten die we haar hebben toevertrouwd tot een goed eind kunnen brengen.

Ik wil ook nog even vermelden dat we, dankzij haar uitgebreide competenties, gebruik hebben kunnen maken van haar knowhow in verschillende domeinen. Op die manier hebben we kostbare tijd gewonnen, terwijl we de kosten voor hulp van buitenaf (financiën, human resources, marketing) konden beperken.

Gezien de ellenlange lijst van taken en opdrachten hebben we hieronder even kort samengevat wat mevrouw Véronique Polet zoal verwezenlijkt heeft:

- de aanwerving van financieel verantwoordelijken in Frankrijk, België, Nederland en Engeland, van HR-verantwoordelijken in België, van IT-verantwoordelijken, enz.;
- de opstelling van het Europese organigram en de definiëring van alle functieomschrijvingen;
- de implementatie van J-SOX-procedures in Frankrijk;
- de implementatie van een opleidingsplan (Europa);
- de implementatie van procedures voor de HR-afdeling in België;
- de analyse van het commissiesysteem;
- de klantenopvolging (werkwijze en coördinatie met de directie): Credit Control/Cash Collection in Frankrijk, Engeland, België en Nederland;
- de marketingstrategie;
- de reorganisatie van de afdeling “Administratie” in Frankrijk en Nederland;
- de communicatie en coördinatie tussen front- en backoffice in Frankrijk en Nederland;
- enz.

Ik benadruk dat we vooral de energie, de beschikbaarheid en de diverse competenties van mevrouw Véronique Polet naar waarde hebben weten te schatten. Mochten we in de toekomst nog hulp nodig hebben, dan zullen we niet twijfelen om haar opnieuw in te schakelen.

Persoonlijk heb ik met Véronique Polet iemand gevonden met wie ik buitengewoon goed kan samenwerken, die bereid is om te luisteren en die zich perfect in het Japanse managementteam heeft geïntegreerd. Daarnaast heeft ze ons de mogelijkheid geboden om bepaalde problemen in het licht te stellen en heeft ze ons vooral geholpen om die problemen op te lossen.

Het is dan ook met veel genoegen en vol overtuiging dat ik de diensten van mevrouw Véronique Polet aanbeveel.

Met vriendelijke groeten,

Toshiba TEC Europe
Retail Information Systems
Headquarters


Valérie Amand
Corporate Operating Manager
Finance